MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

VRIJE TIJD

3x activiteiten in Utrecht

Met of zonder kinderen, in of buiten de stad: in Utrecht heb je altijd wel wat te doen. We geven je drie tips voor leuke activiteiten die je tijdens de herfstvakantie in en om Utrecht kunt doen. 

3x doen in Utrecht tijdens de herfstvakantie

Het Spoorwegmuseum

Ontdek de geschiedenis van de Nederlandse spoorwegen. Gevestigd in het in 1874 gebouwde Maliebaanstation stap je in een wereld van historische treinen. Door middel van theater, spannende attracties en wisselende tentoonstellingen leer je over hoe de uitvinding en ontwikkeling van de trein de wereld heeft veranderd.

Ontdek Mondriaan en Rietveld op de fiets

VVV Amersfoort heeft een speciale fietsroute uitgegeven met het thema ‘100 jaar de Stijl, langs sporen van de Stijl en de Amsterdamse school.’ De Stijl is een Nederlandse kunstbeweging, met belangrijke leden zoals Theo van Doesburg, Gerrit Rietveld en Piet Mondriaan. De fietsroute leidt natuurlijk langs het Mondriaanhuis en het Rietveldpaviljoen, maar ook langs indrukwekkende villa’s die door Rietveld zijn ontworpen. Je kunt de fietsroute online bekijken en op eigen tempo afleggen.

Op avontuur bij de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug heeft bezienswaardigheden en activiteiten voor iedereen; genieten van dichte bossen, de beste taart en wijn proeven, leuke speeltuinen voor het hele gezin en nog veel meer. Je kunt zonder plan op avontuur gaan, of een van de vele wandel- of fietsroutes bekijken.

AANMELDEN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.