MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

VRIJE TIJD

3x activiteiten in Rotterdam

Als je in Rotterdam woont hoef je je zeker niet te vervelen deze herfstvakantie. Zowel binnen als buiten, met of zonder kinderen: voor iedereen is iets te doen. We geven je drie tips van leuke activiteiten in en om Rotterdam die je kunt doen deze herfst.

3x activiteiten in Rotterdam tijdens herfstvakantie

The Phone - Citygame

Op met dit unieke spel ontdek je Rotterdam op een speelse manier. Met dit populaire spel krijg je aanwijzingen op je telefoon en zul je opdrachten moeten uitvoeren. Gaandeweg kom je steeds dichterbij de verborgen schat. De perfecte activiteit om als team samen te werken en leuke plekken van Rotterdam te bezoeken.

Fiets langs verborgen parels van de Rotterdamse haven

Hang eens de toerist in eigen stad uit en ga op deze havenfietstour in Rotterdam. In deze 3 uur durende tour neemt een deskundige en leuke gids je mee de Rotterdamse haven in. Fiets langs enorme containerschepen, gigantische kranen en industriële bouwwerken in de Rotterdamse haven. Ontdek de verborgen parels van de haven zoals tuindorp Heijplaat, de oude quarantaine-inrichting en bezoek indrukwekkende uitzichtpunten.

Kunsthal Rotterdam

Deze expositie ruimte, geopend in 1992, was de eerste Kunsthal van Nederland. De Kunsthal investeert niet in een eigen collectie, maar in plaats daarvan in wisselende tentoonstellingen op het gebied van kunst en cultuur. Op een oppervlakte van maar liefst 3300 m2 vinden gemiddeld 5 tentoonstellingen tegelijk plaats.

AANMELDEN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.