MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

VRIJE TIJD

3x activiteiten in Amsterdam

Jong, oud, in je eentje of samen: Amsterdam biedt tijdens de herfstvakantie genoeg vermaak voor iedereen. We geven je een paar tips voor leuke activiteiten in en om Amsterdam deze herfst. 

3x doen in Amsterdam tijdens de herfstvakantie

De Amsterdamse duinen

De Amsterdamse Waterleidingduinen is meer dan alleen de plek waar het grootste deel van het Amsterdamse drinkwater wordt gezuiverd: het is ook een bijzonder gebied met allerlei flora en fauna. Spot bijvoorbeeld herten en vossen. Maar je vindt hier ook paddenstoelen in alle soorten en maten. Tijdens de herfstvakantie kun je meedoen met verschillende activiteiten, zoals een bronstexcursie of een wandeling met natuurgidsen. Wees er snel bij want veel activiteiten zijn al volgeboekt!

Het Scheepvaart Nationaal Maritime Museum

Scheepvaart is voor Nederland altijd van groot belang geweest. Dankzij onze expertise in zee- en scheepvaart kon ons kleine landje zich in de 17e en 18e eeuw als één van de meest vooruitstrevende en welvarende landen positioneren. Vandaag de dag is de scheepvaart voor Nederland nog steeds een belangrijke handelswijze. In het Scheepvaartmuseum is huis van één van de grootste maritieme collecties ter wereld. Hier ontdek 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis.

Nemo

Voor veel van ons blijft de wetenschap een haast magisch concept. In Nemo kun je zelf aan de gang met deze magie. Experimenteren, ontdekken, leren, spelen. Nemo heeft van alles te bieden. Hun collectie van revolutionaire uitvindingen maakt het verleden tastbaar. Of loop door de organen van het menselijk lichaam en ontdek hoe deze werken en met elkaar in verbinding staan. Leuk en leerzaam voor jong en oud!

AANMELDEN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.