MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

VRIJE TIJD

3x museum tips in Rotterdam

In de grootste havenstad van Europa vind je allerlei musea over de scheepvaartgeschiedenis van Nederland. Maar ook de Tweede Wereldoorlog kent hier rijke verhalen.

3x museum tips in Rotterdam

Maritiem Museum

Scheepvaart is voor Nederland altijd van groot belang geweest. Dankzij onze expertise in zee- en scheepvaart kon ons kleine landje zich in de 17e en 18e eeuw als één van de meest vooruitstrevende en welvarende landen positioneren. Vandaag de dag is de scheepvaart voor Nederland nog steeds een belangrijke handelswijze. Het Maritiem Museum Rotterdam bevindt zich in de oudste en grootste museumhaven van Nederland. Hier beleef je hoe de wereldhaven van Rotterdam op deze plek begon.

Kubushuis Rotterdam

De Kubushuizen zijn een iconisch beeld in Rotterdam. Al bijna 40 jaar zijn deze architectonische fenomenen een grote publiekstrekker. Van buitenaf is het bijna ondenkbaar dat er in deze scheve kubussen gewoond kan worden. En toch kan het! Neem een kijkje in deze woningen en ervaar de beleving van het wonen in deze bijzondere verblijfplaats.

FutureLand

Heb je altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat in de modernste haven van Europa? Dat kan! In FutureLand ervaar je de ontwikkeling en dagelijkse bezigheden van het nieuwste havengebied van Rotterdam. In Maasvlakte 2 aanschouw je de modernste containerterminals en de grootste zeeschepen ter wereld. Daarnaast leer je van alles over de Rotterdamse rol in de digitalisering en de ontwikkeling van veelbelovende vormen van nieuwe energie.

AANMELDEN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.