MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

VRIJE TIJD

3x museum tips in Amsterdam

Amsterdam is één van de meest diverse steden in Nederland. Die is ook terug te zien in de musea in onze hoofdstad. Alleen al op het bekende Museumplein valt er van alles te bezoeken.

3x museum tips in Amsterdam

Micropia

Bij het idee van bacteriën, virussen, algen en schimmels lopen bij veel van ons de rillingen al over de rug. Maar al dit onzichtbare, microscopische leven is veel meer dan vieze, krioelende minuscule beestjes. In Micropia ontdek je de positieve kant van het bestaan hiervan. In dit eerste microbenmuseum ter wereld ontdek je het nut dat microscopisch leven in werkelijkheid heeft. Als onderdeel van Artis is het gelijk goed te combineren met een bezoek je aan de grotere beesten in onze wereld.

Foam Fotomuseum

Dit museum is een ware hemel voor fotografie liefhebbers. In het Foam (FOtografiemuseum AMsterdam) vinden wisselende tentoonstellingen plaats waar allerlei fotografische thema's voorbij komen. Van historische foto's tot kunstfoto's, nieuwsfoto's of modefoto's. Hier kun je het werk van grote fotografen aanschouwen en wordt er aandacht gegeven aan actuele thema's binnen de fotografie. Het museum bevindt zich in drie verschillende panden aan de Keizersgracht die via luchtbruggen, overdekte binnenplaatsen en trappenhuizen aan elkaar verbonden zijn.

Stedelijk Museum Amsterdam

Ben je meer fan van abstracte, moderne kunst? Dan is het Stedelijk Museum Amsterdam het museum voor jou! In dit museum vind je wisselende tentoonstellingen van hedendaagse en moderne kunst. Met actuele thema's worden politieke en maatschappelijke onderwerpen aangesneden aan de hand van fotografie, beeld en design. Daarnaast zijn er ruim 100.000 objecten te zien die het museum sinds de opening in 1874 heeft verzameld.

AANMELDEN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.