ios
android

BEKIJK HIER ONZE LINKEDIN VOOR ALLE HELY UPDATES!

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

HELY ZAKELIJK

Deelvervoer beschikbaar maken voor jouw bedrijf? Ontdek de zakelijke oplossingen van Hely! Met Hely FLEX kunnen jouw medewerkers direct op pad met de voertuigen van al onze Hely Hubs in Nederland.

Wil je slimme deelmobiliteit onderdeel maken van het mobiliteitsbeleid van jouw bedrijf en wil je een eigen Hely Hub? Kies dan voor Hely MAX; we geven je graag advies op maat en bepalen samen welke mobiliteitsoplossing het beste past bij jouw bedrijf en medewerkers.

Wat je ook kiest, met zakelijk deelvervoer van Hely reis je altijd flexibel en duurzaam. Klik hieronder op een van onze zakelijke oplossingen voor meer informatie of neem contact met ons op.

Iphone Start NL Links
ASML
Gemeente Roosendaal
Shuttel
Student Experience
NWZ
AON

Hely

FLEX

Hely

MAX

VASTE KOSTEN

Tarief per maand, exclusief gebruikskosten

€ 0

Vast tarief per voertuig

Toegang Hely Hubs

m.u.v. 'members only' locaties

Alle Hely Hubs in Nederland

Eigen Hely Hub(s) op kantoor of P+R

Keuze voertuigen

Aanbod afhankelijk van Hely Hub

Eigen keuze

Gebruik

Zakelijk

Zakelijk & privé

Gebruikskosten

Brandstof- & kilometerkosten altijd inbegrepen

Uurtarief voertuig

€0 zakelijk gebruik - uurtarief privé gebruik

Reserveren

Gratis annuleren tot 48 uur van tevoren

Altijd gratis annuleren

Eigen risico

€500

€0

HELY OPENT GROOTSTE E-BIKE HUB VAN NEDERLAND VOOR ASML

Op maandag 27 september werd de grootste Hely Hub geopend bij P+R Eersel. Deze Hely Hub is er voor werknemers van ASML. Bij deze nieuwe Hely Hub staan maar liefst 300 gloednieuwe e-bikes. Niet alleen is dit de grootste Hely Hub tot nu toe, maar ook is Hely Hub ASML P+R Eersel de grootste e-bike hub van Nederland! Hiermee wordt er weer een stap voorwaarts gezet in deelmobiliteit en duurzaam vervoer.

LEES HET HELE ARTIKEL

SAMENWERKING HELY EN NWZ

Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar had door een verbouwing minder beschikbare parkeerplekken. Daarom zette Hely voor NWZ vijf hubs neer rondom het ziekenhuis, waar medewerkers makkelijk hun auto kwijt konden en voor het laatste stukje een Hely fiets konden pakken. Elke dag gaan ruim 650 medewerkers op pad met 345 deelfietsen, welke ze eenvoudig contactloos kunnen gebruiken via de Hely app.

LEES HET HELE ARTIKEL

CASE NWZ

DEELAUTO-OVERZICHT: WELKE APP IS HET BESTE?

Er komen steeds meer deelautobedrijven bij in Nederland. Wat zijn de verschillen, welke is het goedkoopst en wat is een deelauto eigenlijk? Bright-journalist Bram van Dijk zet het voor je op een rij.

LEES HET HELE ARTIKEL