MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

Een uniek zakelijk abonnement op multimodaal deelvervoer.

HELY BETREEDT ZAKELIJKE MARKT MET HELY FOR BUSINESS

Deelvervoer aanbieder Hely lanceert Hely For Business: een bedrijfsaccount waarmee medewerkers toegang krijgen tot diverse deelvervoermiddelen. De zeer flexibele contracten, lage tarieven en het brede aanbod van Hely For Business maken dit een uniek product in de markt. Met name het MKB krijgt hierdoor de mogelijkheid hun mobiliteit te verbeteren en verduurzamen.  Lees hieronder het volledige nieuwsbericht.

19 augustus 2019

HELY BETREEDT ZAKELIJKE MARKT MET HELY FOR BUSINESS

Deelvervoer aanbieder Hely lanceert Hely For Business: een bedrijfsaccount waarmee medewerkers toegang krijgen tot diverse deelvervoermiddelen. De zeer flexibele contracten, lage tarieven en het brede aanbod van Hely For Business maken dit een uniek product in de markt. Met name het MKB krijgt hierdoor de mogelijkheid hun mobiliteit te verbeteren en verduurzamen. 

Bedrijven gevestigd in de buurt van een Hely Hub kunnen zich aanmelden voor Hely For Business en hun medewerkers toevoegen aan het bedrijfsaccount. Met de Hely app kunnen ze alle vervoermiddelen gebruiken, wanneer ze maar willen. Hely biedt een zeer diverse vloot aan, waaronder e-bikes, elektrische en benzine auto’s en zelfs elektrische bakfietsen. Hierdoor wordt de medewerker niet meer beperkt in zijn vervoerkeuze en kan flexibeler op pad. Het bedrijf ontvang één overzichtelijke factuur per maand van al het gebruik binnen het Hely For Business account. Dit scheelt veel extra administratie met losse declaraties en bonnetjes en houdt het bedrijf meer controle over de kosten. 

Uniek in de markt

In tegenstelling tot veel vergelijkbare zakelijke aanbieders van lease- of poolauto’s, waarbij vaak direct een contract voor minimaal een jaar moet worden afgesloten, is het Hely abonnement maandelijks opzegbaar zonder extra kosten. Ook is het aanmaken van een Hely For Business account kosteloos en rekent Hely slechts 15 euro abonnementskosten per medewerker. Daarmee worden de kosten voor brandstof, onderhoud, verzekering en onbeperkte kilometers volledig gedekt. Daarnaast rekent Hely een zeer laag gebruikstarief wat al begint bij 0,02 euro p.m. voor een e-bike. De lage tarieven, zeker in combinatie met dergelijke flexibiliteit, is uniek binnen de markt. Deze formule is hierdoor met name erg interessant voor het MKB. 

Duurzame mobiliteit niet alleen voor de grote

Verduurzaming is voor veel bedrijven, groot of klein, een belangrijk aspect als het aankomt op mobiliteit. Met multimodaal deelvervoer worden auto’s efficiënter ingezet en kiest men sneller voor een e-bike, wat niet alleen duurzamer is maar vaak ook sneller. Bovendien vervangen elektrische auto’s steeds meer zakelijke benzineauto’s. Investeren in een uitgebreide vloot is echter vaak alleen weggelegd voor de grotere bedrijven. Laat staan met elektrische voertuigen. De prijsstelling en aanbod van Hely zorgt ervoor dat duurzame mobiliteit toegankelijk wordt voor kleinere bedrijven. Hely gelooft er sterk in dat wanneer duurzaam deelvervoer voor iedereen toegankelijk is dit bijdraagt aan het verbeteren van het milieu en een autoluwe stad. 

Aanmelden voor Hely For Business

Bedrijven kunnen zich aanmelden voor een Hely Hub bij hen in de buurt. Aanmelden voor Hely For Business kan door te mailen naar support@hely.com of te bellen naar 085 - 00 12 126. Meer informatie is te vinden op www.hely.com/business.

Meer informatie

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.