ios
android

MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

ACTIES & CAMPAGNES

BACK 2 WORK MET LOW CAR DIET

Nu de vakantie voorbij is, pakken allemaal ons dagelijks leventje weer op. En we mogen beetje bij beetje weer op locatie! De scholen ontvangen hun leerlingen met open armen en langzaamaan gaan we ook terug naar kantoor. Hiermee neemt de drukte op de weg toe en ook de treinen raken weer voller en voller. Daarom wordt het tijd om de auto te laten staan en de fiets te pakken!

Wist je dat ruim twee miljoen mensen in Nederland op kantoor werken? Daarnaast zijn er ook nog eens ruim 800.000 studenten. Stel je eens voor als al deze mensen tegelijk naar school of werk zouden reizen. De Nederlandse wegen en treinstations zouden één grote opstopping vormen. Gelukkig biedt Low Car Diet, in samenwerking met Hely, een oplossing!

Low Car Diet is de grootste mobiliteitswedstrijd van Nederland. Hiermee worden werknemers aangemoedigd om meer te bewegen en bewuster te reizen. Deelnemers aan de Low Car Diet actie nemen een maand lang (van 13 september t/m 10 oktober) zo veel mogelijk alternatief, duurzaam vervoer. Denk hierbij aan de (elektrische) fiets. Daardoor wordt er schoner en gezonder gereisd van punt A naar punt B.

Als partner van Low Car Diet werkt Hely graag mee aan dit doel. Bij Hely doen we ons best om mobiliteit zo veel mogelijk te verduurzamen en reizigers flexibiliteit aan te bieden. Om de deelname aan Low Car Diet gemakkelijker te maken voor Hely gebruikers hebben wij een speciale actie. Gedurende de Low Car Diet wedstrijd bieden wij 50% korting op al je fietsritten!

Kortom, minder CO2 uitstoot en gelijk ook nog eens wat gezonde beweging! Wat ons betreft, een win-win situatie. 

NOG NIET OVERTUIGD?

PROBEER DE HELY FIETSEN EENS

Ervaar zelf de voordelen van vaker op de fiets stappen. In de Hely Hub vind je diverse elektrische en gewone fietsen die je kunt pakken wanneer je maar wilt. Boek je Hely fiets in de app, of maak eerst je account aan op onze website en ervaar het zelf!

AANMELDEN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.