ios
android

AL JE DEELVERVOER IN ÉÉN APP

OVER HELY

Header Over-Hely

WIE IS HELY?

Hely is opgericht door PON & NS om mobiliteit te verduurzamen, de leefbaarheid in steden te verbeteren en reizigers flexibiliteit te bieden. In tegenstelling tot de meeste deelvervoeraanbieders richt Hely zich niet op één specifiek vervoermiddel, maar wil het de gebruiker gemakkelijk maken door alle soorten deelvervoer aan te bieden via één app. Zoals e-bikes, deelauto's en elektrische bakfietsen. Het doel is om het gebruik van duurzaam deelvervoer net zo gemakkelijk en toegankelijk te maken als het gebruik van een eigen fiets of auto.

DSC 0267+DEF

WAT WE DOEN

Hely maakt diverse soorten deelvervoer beschikbaar in één app. De gebruiker heeft zo op elk moment, in elke situatie geschikt vervoer bij de hand. We plaatsen de voertuigen op Hely Hubs in uiteenlopende woonwijken, woningcomplexen en bedrijfsterreinen door heel Nederland. Zo wordt delen slimmer, flexibeler en toegankelijker.

Iphone Start NL Links
mywheels
Amvest
Gemeente Amsterdam
Bouwinvest
cargoroo
BAM
Gemeente Delft
urbee
Gemeente Rotterdam
parkbee
Duravermeer
Gemeente Haarlem
Shuttel
Reales
Bajeskwartier

Samen met onze partners maken we deelvervoer toegankelijker. Wil je ook met Hely samenwerken? Stuur ons dan een mail met je verzoek. We kijken graag met je naar de mogelijkheden om jouw buurt duurzamer te maken.

Stuur mail

VASTGOEDONTWIKKELAAR ROCKFIELD BOUW MET HELY AAN ZEVEN MOBILITEITSHUBS

Deelmobiliteitsleverancier Hely realiseert zeven nieuwe mobiliteitshubs in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam, samen met vastgoedontwikkelaar Rockfield en parkeerpartner ParkBee. De partijen maakten dit bekend bij de start van vastgoedbeurs PROVADA in RAI Amsterdam, waar Hely de enige exposant is in deelmobiliteit.

NAAR HET PERSBERICHT

ONDERZOEK HELY: WIJKHUB VERDUURZAAMT TOT 1.000 HUISHOUDENS MET ELEKTRISCHE DEELMOBILITEIT

Mobiliteitshubs verduurzamen huishoudens in grote en kleine steden met elektrisch deelvervoer. Deelvervoeraanbieder Hely ziet een verbreding van mobiliteitshubs bij wooncomplexen in hoogstedelijke gebieden naar nieuwe woonwijken in ook kleinere steden. Uit onderzoek naar het gebruik blijkt dat wijkhubs een servicegebied hebben tot 1 kilometer en wel 1.000 huishoudens.

NAAR HET PERSBERICHT

HELY OPENT GROOTSTE E-BIKE HUB VAN NEDERLAND VOOR ASML

Op maandag 27 september werd de grootste Hely Hub geopend bij P+R Eersel. Deze Hely Hub is er voor werknemers van ASML. Bij deze nieuwe Hely Hub staan maar liefst 300 gloednieuwe e-bikes. Niet alleen is dit de grootste Hely Hub tot nu toe, maar ook is Hely Hub ASML P+R Eersel de grootste e-bike hub van Nederland! Hiermee wordt er weer een stap voorwaarts gezet in deelmobiliteit en duurzaam vervoer.

LEES HET HELE ARTIKEL

MEER DEELVERVOER IN HELMOND: BAKFIETSEN EN ELEKTRISCHE AUTO'S TE HUUR OP STATION BRANDEVOORT

Op station Helmond Brandevoort kunnen er vanaf deze week elektrische bakfietsen en auto's gehuurd worden. Het bedrijf Hely, een aanbieder van deelvervoer, tekent voor die primeur.

NAAR HET PERSBERICHT

ACHTER HET STUUR BIJ HELY

Matthijs-foto

Matthijs Boon

HEAD OF COMMERCE & MARKETING

Connect op LinkedIn

ingrid-foto

Ingrid Staffhorst

HEAD OF HELY

Connect op LinkedIn

suzanne-foto

Suzanne Meuwissen

HEAD OF FINANCE

Connect op LinkedIn

bas-foto

Bas van der Pompe

HEAD OF OPERATIONS & CUSTOMER SUPPORT

Connect op LinkedIn

ferns-foto

Ferns Paanakker

HEAD OF TECHNOLOGY

Connect op LinkedIn

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HELY

VOLG ONS OP LINKEDIN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Schrijf je in zodat je via onze nieuwsbrief op de hoogte blijft van Hely Hubs in de buurt. Als er een hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.