ios
android

AL JE DEELVERVOER IN ÉÉN APP

OVER HELY

Header over hely 2.0

WIE IS HELY?

Hely is opgericht door PON & NS om mobiliteit te verduurzamen, de leefbaarheid in steden te verbeteren en reizigers flexibiliteit te bieden. In tegenstelling tot de meeste deelvervoeraanbieders richt Hely zich niet op één specifiek vervoermiddel, maar wil het de gebruiker gemakkelijk maken door alle soorten deelvervoer aan te bieden via één app. Zoals e-bikes, deelauto's en elektrische bakfietsen. Het doel is om het gebruik van duurzaam deelvervoer net zo gemakkelijk en toegankelijk te maken als het gebruik van een eigen fiets of auto.

wie is Hely

WAT WE DOEN

Hely maakt diverse soorten deelvervoer van verschillende aanbieders beschikbaar in één app. De gebruiker heeft zo op elk moment, in elke situatie geschikt vervoer bij de hand. We plaatsen de voertuigen op Hely Hubs in uiteenlopende woonwijken, woningcomplexen en bedrijfsterreinen door heel Nederland. Zo wordt delen slimmer, flexibeler en toegankelijker.

Iphone Maplist met Hely voertuigen
mywheels
Amvest
Gemeente Amsterdam
Bouwinvest
cargoroo
BAM
Gemeente Delft
urbee
Gemeente Rotterdam
parkbee
Duravermeer
Gemeente Haarlem
Shuttel
Reales
Bajeskwartier

Samen met onze partners maken we deelvervoer toegankelijker. Wil je ook met Hely samenwerken? Stuur ons dan een mail met je verzoek. We kijken graag met je naar de mogelijkheden om jouw buurt duurzamer te maken.

Stuur mail

AANBIEDEN DEELMOBILITEIT EEN MUST VOOR STEDELIJKE HOOGBOUW

“Het succes van onze pilots toont aan dat mobiliteitshubs bij hoogbouw geen tijdelijke experimenten meer zijn, maar een permanente service met veel toegevoegde waarde voor bewoners.”

LEES HIER HET HELE ARTIKEL

Een must voor moderne woonconcepten

HELY EN BOUWINVEST STARTEN SAMENWERKING

Bouwinvest Real Estate Investors en deelvervoer aanbieder Hely slaan de handen ineen om bij diverse wooncomplexen te voorzien van slimme mobiliteitsoplossingen. 
De eerste locatie werd dit najaar geopend en de volgende twee staan al op de planning.

LEES HET VOLLEDIGE NIEUWSBERICHT

De Werf Wooncomplex Amsterdam

PON EN NS MAKEN SNELHEID MET ELEKTRISCHE AUTO'S, -SCOOTERS EN FIETSEN

PON en NS gaan onder de naam Hely samenwerken om duurzaam vervoer - zoals elektrische deelauto’s, scooters en bakfietsen - sneller en op meer locaties beschikbaar te maken. Deelvervoer is vaak een goede combinatie met de trein en voorziet in een groeiende behoefte in drukker wordende steden, met steeds minder ruimte om te parkeren. Met Hely willen de bedrijven de mobiliteit in steden op een duurzame manier bevorderen en reizigers meer keuze geven.

NAAR HET PERSBERICHT

E-auto aan de lader bij het snellaadstation

ACHTER HET STUUR BIJ HELY

Matthijs-foto

Matthijs Boon

HEAD OF COMMERCE & MARKETING

Connect op LinkedIn

michael-foto

Michael Baan

BUSINESS DEVELOPMENT

Connect op LinkedIn | Stuur e-mail

ingrid-foto

Ingrid Staffhorst

HEAD OF HELY

Connect op LinkedIn

suzanne-foto

Suzanne Meuwissen

HEAD OF FINANCE

Connect op LinkedIn

bas-foto

Bas van der Pompe

HEAD OF OPERATIONS & CUSTOMER SUPPORT

Connect op LinkedIn

ferns-foto

Ferns Paanakker

HEAD OF TECHNOLOGY

Connect op LinkedIn

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HELY

VOLG OP LINKEDIN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

Netherlands

-

-

Schrijf je in zodat je via onze nieuwsbrief op de hoogte blijft van Hely Hubs in de buurt. Als er een hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.