ios
android

AL JE DEELVERVOER IN ÉÉN APP

OVER HELY

Header Over-Hely

WIE IS HELY?

Hely is opgericht door PON & NS om mobiliteit te verduurzamen, de leefbaarheid in steden te verbeteren en reizigers flexibiliteit te bieden. In tegenstelling tot de meeste deelvervoeraanbieders richt Hely zich niet op één specifiek vervoermiddel, maar wil het de gebruiker gemakkelijk maken door alle soorten deelvervoer aan te bieden via één app. Zoals e-bikes, deelauto's en elektrische bakfietsen. Het doel is om het gebruik van duurzaam deelvervoer net zo gemakkelijk en toegankelijk te maken als het gebruik van een eigen fiets of auto.

DSC 0267+DEF

WAT WE DOEN

Hely maakt diverse soorten deelvervoer beschikbaar in één app. De gebruiker heeft zo op elk moment, in elke situatie geschikt vervoer bij de hand. We plaatsen de voertuigen op Hely Hubs in uiteenlopende woonwijken, woningcomplexen en bedrijfsterreinen door heel Nederland. Zo wordt delen slimmer, flexibeler en toegankelijker.

Iphone Start NL Links
Amvest
Gemeente Amsterdam
Bouwinvest
cargoroo
BAM
Gemeente Delft
urbee
Gemeente Rotterdam
parkbee
Duravermeer
Gemeente Haarlem
Shuttel
Reales
Bajeskwartier

Samen met onze partners maken we deelvervoer toegankelijk. Ben jij geïnteresseerd in een Hely Hub voor jouw project of organisatie? Kijk dan op onze zakelijke pagina.

Hely Zakelijk

HELY NIEUWS

Hely Hub Sluishuis: De 100e Hely Hub!

Met de opening van Hely Hub Sluishuis hebben wij onze 100e Hely Hub in Nederland geopend! Met zo’n 3.500 wielen brengen de Hely voertuigen de ruim 6.000 Hely gebruikers op hun bestemming en terug naar huis.

Hely helpt verduurzaming Parkrijk

Eén van de missies van Hely is het vergroenen en verduurzamen van wijken en steden. Een voorbeeld van een wijk waar we dit doen is Parkrijk in RijswijkBuiten.

Hely op de Mobility Challenge

Tijdens de Mobility Challenge laten 30 bewoners van Hoogkwartier Rotterdam de auto staan en maken twee maanden lang alleen gebruik van Hely en het openbaar vervoer.

Hely betreedt zakelijke markt

Deelvervoer aanbieder Hely lanceert Hely For Business: een bedrijfsaccount waarmee medewerkers toegang krijgen tot diverse deelvervoermiddelen.

Hely komt naar Zuidas

Hely opent in december 2019 haar tiende Hely Hub aan de Zuidas in Amsterdam. Dit wordt het eerst MaaS-concept op de Zuidas, waarmee de gebruiker op ieder moment op zijn ideale manier van a naar b kan komen.

Hely opent in Rotterdam

Hely opent haar eerste Hely Hub in Rotterdam op zaterdag 9 november. De verschillende soorten deelvervoer in de hub moet de bewoners van Rotterdam helpen om hun vervoer duurzamer, voordeliger én slimmer te...

Hely gebruiken zonder rijbewijs

Geen rijbewijs? Geen probleem! Je kunt nu ook zonder rijbewijs met Hely rijden. Je krijgt dan toegang tot alle e-bikes en bakfietsen uit jouw Hely Hub!

PON en NS gaan samen als Hely

PON en NS gaan onder de naam Hely samenwerken om duurzaam vervoer - zoals elektrische deelauto’s, scooters en bakfietsen - sneller en op meer locaties beschikbaar te maken.

ACHTER HET STUUR BIJ HELY

Matthijs-foto

Matthijs Boon

HEAD OF COMMERCE & MARKETING

Connect op LinkedIn

Maud van Alphen

HEAD OF HELY

Connect op LinkedIn

bas-foto

Bas van der Pompe

HEAD OF OPERATIONS & CUSTOMER SUPPORT

Connect op LinkedIn

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HELY

VOLG ONS OP LINKEDIN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Schrijf je in zodat je via onze nieuwsbrief op de hoogte blijft van Hely Hubs in de buurt. Als er een hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.