ios
android

AL JE DEELVERVOER IN ÉÉN APP

OVER HELY

Header Over-Hely

WIE IS HELY?

Hely is opgericht door PON & NS om mobiliteit te verduurzamen, de leefbaarheid in steden te verbeteren en reizigers flexibiliteit te bieden. In tegenstelling tot de meeste deelvervoeraanbieders richt Hely zich niet op één specifiek vervoermiddel, maar wil het de gebruiker gemakkelijk maken door alle soorten deelvervoer aan te bieden via één app. Zoals e-bikes, deelauto's en elektrische bakfietsen. Het doel is om het gebruik van duurzaam deelvervoer net zo gemakkelijk en toegankelijk te maken als het gebruik van een eigen fiets of auto.

DSC 0267+DEF

WAT WE DOEN

Hely maakt diverse soorten deelvervoer beschikbaar in één app. De gebruiker heeft zo op elk moment, in elke situatie geschikt vervoer bij de hand. We plaatsen de voertuigen op Hely Hubs in uiteenlopende woonwijken, woningcomplexen en bedrijfsterreinen door heel Nederland. Zo wordt delen slimmer, flexibeler en toegankelijker.

Iphone Start NL Links
Amvest
Gemeente Amsterdam
Bouwinvest
cargoroo
BAM
Gemeente Delft
urbee
Gemeente Rotterdam
parkbee
Duravermeer
Gemeente Haarlem
Shuttel
Reales
Bajeskwartier

Samen met onze partners maken we deelvervoer toegankelijk. Ben jij geïnteresseerd in een Hely Hub voor jouw project of organisatie? Kijk dan op onze zakelijke pagina.

Hely Zakelijk

ACHTER HET STUUR BIJ HELY

Matthijs-foto

Matthijs Boon

HEAD OF COMMERCE & MARKETING

Connect op LinkedIn

Maud van Alphen

HEAD OF HELY

Connect op LinkedIn

bas-foto

Bas van der Pompe

HEAD OF OPERATIONS & CUSTOMER SUPPORT

Connect op LinkedIn

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HELY

VOLG ONS OP LINKEDIN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.